Besparen met kunststof of aluminium kozijnen

Mensen besparen flink op energiekosten en netto woonlasten met aluminium of kunststof kozijnen van Interkozijn:

Woningen worden meer waard met Interkozijn kunststof of aluminium kozijnen

De uitstekende isolatiewaarde heeft positieve invloed op het energielabel. Woningen worden hierdoor meer waard en beter verkoopbaar.

Woningen wordt meer waard met Interkozijn kunststof of aluminium kozijnen

 

Bespaar op energieverbruik

De kunststof en aluminium kozijnen van Interkozijn hebben een uitstekende isolatiewaarde. Zo besparen huiseigenaren flink op hun gasverbruik. En dat is elke maand een mooi voordeel op de energierekening.

 

 

Fiscaal voordeel

Financiering van kozijnen levert mooi fiscaal voordeel op. De rente van de lening is aftrekbaar van inkomen voor de inkomstenbelasting. Wij brengen u graag in contact met de financieel specialisten van onze partner Adviesunie. Zij weten precies hoe klanten kunnen profiteren van dit belastingvoordeel. Ook geven zij uitstekend advies over de beste fiscale oplossing in elke situatie bij financiering van kozijnen.

Vrijblijvende offerte voor Kunststof of Aluminium Kozijnen aanvragen  

 

 

 Klanttevredenheid

Wij zijn pas tevreden als onze klant tevreden is. Dat is het motto van Interkozijn. Dit begint met het nakomen van beloften in de uitvoering van projecten. Met Noordelijke nuchterheid doen wij wat we zeggen en zeggen wij wat we doen. Niets menselijks is ons vreemd, dus ook bij ons gaat wel eens iets mis. In zo’n geval doen wij alles om het zo snel en zo goed mogelijk op te lossen.

 

Waarom kiest u voor Interkozijn? 

  • superscherpe prijzen
  • topkwaliteit producten, 10 jaar garantie op kozijnen én montage
  • uitstekende technische begeleiding
  • korte levertijden, doorgaans 6 weken

 

 Benieuwd geworden? Reken zelf uw richtprijs uit