Algemene voorwaarden, Disclaimer, Privacy Statement

 Download de algemene voorwaarden hieronder:


Algemene Voorwaarden (PDF)
Disclaimer (PDF)
Privacy Statement (PDF)

 Klanttevredenheid

Wij zijn pas tevreden als onze klant tevreden is. Dat is het motto van Interkozijn. Dit begint met het nakomen van beloften in de uitvoering van projecten. Met Noordelijke nuchterheid doen wij wat we zeggen en zeggen wij wat we doen. Niets menselijks is ons vreemd, dus ook bij ons gaat wel eens iets mis. In zo’n geval doen wij alles om het zo snel en zo goed mogelijk op te lossen.

 Topkwaliteit tegen scherpe prijzen

Interkozijn levert uitsluitend topkwaliteit producten van gerenommeerde fabrikanten. Als groothandel betrekken wij onze producten direct vanaf de fabriek, daardoor zijn onze prijzen superscherp. Zo zijn voor onze zakelijke afnemers prima marges mogelijk. En ook onze particuliere klanten profiteren volop van onze zeer scherpe inkoop. Onze monteurs zijn stuk voor stuk vakmensen met passie voor hun werk, die secuur en netjes werken.

Meer over besparen op Kunststof Kozijnen

 Continue innovatie

Innovatie van bedrijfsprocessen en producten is een continu proces bij Interkozijn. In een branche waarin ontwikkelingen razendsnel gaan, willen wij altijd het beste bieden. Daarom blijven wij onze producten en medewerkers ontwikkelen op het gebied van de nieuwste technieken en technologieën. Klanten en productverbetering staan bij Interkozijn centraal in de strategie.

 Ook voor particulieren

Wij zijn een bewezen betrouwbare partner voor de zakelijke markt. Onze klanten zijn onder meer vastgoedbedrijven, projectbureaus, woningcorporaties, VVE’s, aannemers en architecten. Ook particulieren kunnen als klant bij ons terecht. Voor particulieren bieden wij regelmatig extra aantrekkelijke klantpakket aanbiedingen.

Waarom kiest u voor Interkozijn? 

  • superscherpe prijzen
  • topkwaliteit producten, 10 jaar garantie op kozijnen én montage
  • uitstekende technische begeleiding
  • korte levertijden, doorgaans 6 weken

 

 Benieuwd geworden? Reken zelf uw richtprijs uit